Παραλίγο να χάσει το χέρι της εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Λάρισας
Παραλίγο να χάσει το χέρι της εργαζόμενη στα πλυντήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς το άκρο της εγκλωβίστηκε σε διπλωτικό μηχάνημα και τραυματίστηκε σοβαρά.
Μαίρη Μπιμπή
Παραλίγο να χάσει το χέρι της εργαζόμενη στα πλυντήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς το άκρο της εγκλωβίστηκε σε διπλωτικό μηχάνημα και τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) το ατύχημα συνέβη στην πρωινή βάρδια της 27ης Μαρτίου, στο χώρο των πλυντηρίων. Το χέρι της εργαζόμενης εγκλωβίστηκε στο διπλωτικό μηχάνημα, το οποίο λόγω παλαιότητας δεν διαθέτει αισθητήρα ααυτόματης διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση ατυχήματος.
Ευτυχώς συνάδελφοι της εργαζόμενης έθεσαν εκτός λειτουργίας το μηχάνημα.
«Η υπαλληλος τραυματίστηκε σοβαρά και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στο χέρι της.
Οδηγήθηκε δύο φορές στο χειρουργείο. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Η Ομοσπονδία καταγγέλλει την ύπαρξη πεπαλαιωμένου εξοπλισμού, κάνει λόγο για εργασιακή εξουθένωση λόγω έλλειψης προσωπικού και ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας.
health.in.gr
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV


