«Περιζήτητος» ο Φελαϊνί που μένει ελεύθερος
Πλήθος «μνηστήρων» αναμένεται να διεκδικήσουν την υπογραφή του Μαρουάν Φελαϊνί το προσεχές καλοκαίρι, όπου μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με βελγικά και αγγλικά δημοσιεύματα.
Πλήθος «μνηστήρων» αναμένεται να διεκδικήσουν την υπογραφή του Μαρουάν Φελαϊνί το προσεχές καλοκαίρι, όπου μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με βελγικά και αγγλικά δημοσιεύματα.
Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του υψηλόσωμου Βέλγου λήγει τον Ιούνιο και έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Μονακό, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπεσίκτας καθώς και σύλλογοι της Κίνας.
Ο Βέλγος μέσος, θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τα χρώματα της χώρας του και στην συνέχεια, θα αποφασίσει για τον προορισμό του, χρησιμοποιώντας το γεγονός αυτό ως μια ευκαιρία για να αυξήσει το «κασέ» του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού
- Υπ. Ναυτιλίας: Σε αυξημένη επιφυλακή – Επαφή με ελληνικά πλοία σε Περσικό Κόλπο και Στενά του Ορμούζ
- Το buy out και όλες οι λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Ρόμπινσον – Ποια είναι τα δεδομένα στο deal με την Παρί

