Χωρίς τον Μασούντ η ΑΕΚ απέναντι στην Ντιναμό
Χωρίς τον Σοτζέι Μασούντ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League. Ο Ιρανός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση κι ο Μανόλο Χιμένεθ τον άφησε εκτός αποστολής. Η «Ένωση» υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ τους Ουκρανούς και ευελπιστεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης.
Χωρίς τον Σοτζέι Μασούντ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.
Ο Ιρανός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση κι ο Μανόλο Χιμένεθ τον άφησε εκτός αποστολής. Η «Ένωση» υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ τους Ουκρανούς και ευελπιστεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης.
Ο Ισπανός τεχνικός πάντως δε θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους Νίκλας Χουλτ και Έρικ Μοράν, οι οποίοι δεν δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA, ενώ σε συνδυασμό και με τις απουσίες των Λόπες και Κονέ το πρόβλημα διογκώνεται ακόμη περισσότερο για τον προπονητή της ΑΕΚ.
Όπως έγινε γνωστό ο Κονέ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού οπισθίου μηριαίου στο δεξί πόδι (τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κι ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται σε περίπου 15 μέρες.
Μετά τη προπόνηση ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζεται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Γκάλο, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Μπακασέτα, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Αραούχο.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Καιρός: Συννεφιασμένο το σκηνικό την Κυριακή – Πού θα βρέξει
- Οι φυλές των 50 μπλόκων
- Η συμβουλή της Αμάντα Σάιφρεντ στην συμπρωταγωνίστρια της, Σίντνεϊ Σουίνι – «Γ@μ@ το TikTok!»
- Χάσαμε το νόημα; Πώς να ξεπεράσουμε το άγχος για τα τέλεια Χριστούγεννα
- MABA ή «Κάντε την Αμερική να Ψήσει Ξανά» – Οι συντηρητικές Αμερικανίδες ως πολιτική δύναμη



