
Θλάση ο Θ.Αντετοκούμπο, στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Τζέιμς
Χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αυριανής (14/2, 17:00) αναμέτρησης με τον ΓΣΛ Φάρο στο ΟΑΚΑ, για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ο «πράσινος» φόργουορντ ακολούθησε θεραπεία, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί, έδειξε πως ταλαιπωρείται από θλάση αριστερού υποκνημίδιου μυός. Ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αφίχθη την Τρίτη επί ελληνικού εδάφους, βρέθηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και «έβγαλε» μέρος του προγράμματος.
Χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αυριανής (14/2, 17:00) αναμέτρησης με τον ΓΣΛ Φάρο στο ΟΑΚΑ, για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Ο «πράσινος» φόργουορντ ακολούθησε θεραπεία, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί, έδειξε πως ταλαιπωρείται από θλάση αριστερού υποκνημίδιου μυός.
Ο Αντετοκούνμπο δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι Πασκουάλ για το ματς με την ομάδα της Λάρισας, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση στη Μόσχα, απέναντι στην Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (23/2), για την 23η αγωνιστική της Euroleague.
Την ίδια στιγμή, θεραπεία ακολούθησε και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος «τρέχει» για να προλάβει και αυτός τη «μάχη» με τη ρωσική ομάδα.
Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αφίχθη την Τρίτη επί ελληνικού εδάφους, βρέθηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και «έβγαλε» μέρος του προγράμματος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ινδία: Μέρες τηλεργασίας εφαρμόζει το Νέο Δελχί καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις στα καύσιμα
- Η Χεζμπολάχ λέει πως στοχοποίησε στρατιωτικούς στο βόρειο Ισραήλ με drone
- Κούβα: Αντιπροσωπεία των ΗΠΑ βρίσκεται στην Αβάνα με επικεφαλής τον διευθυντή της CIA
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι μόνη της»
- Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο η σοκολάτα Milka

