Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία, στην περιοχή Βάμβακα Λακωνίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν απανθρακωμένη την γυναίκα.
Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας