Δεύτερη μεταγραφή ο Πανιώνιος, απέκτησε τον Νίλσεν
Δεύτερη μεταγραφή σε ένα 24ωρο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Μετά τον Πολωνό αμυντικό, Κρίστιαν Νόβακ, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν και τον Δανό επιθετικό, Νίκι Μπίλε Νίλσεν.
Δεύτερη μεταγραφή σε ένα 24ωρο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Μετά τον Πολωνό αμυντικό, Κρίστιαν Νόβακ, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν και τον Δανό επιθετικό, Νίκι Μπίλε Νίλσεν.
Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» για τον 30χρονο παίκτη αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Ο Νίλσεν γεννήθηκε στην Δανία στις 07/02/1988 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Frem της Δανίας ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Νόρτζελαντ και Έσμπιεργκ της ίδιας χώρας.
Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα σπουδαίων συλλόγων όπως η Ρετζίνα Κάλτσιο, η Βιγιαρεάλ, η Έλτσε, η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ρόζενμποργκ και η Εβιάν.
Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Λεχ Πόζναν από την οποία έμεινε ελεύθερος για να ενταχθεί, πλέον, στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν θα αγωνίζεται με το νούμερο «99»».
in.gr
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»

