Ποιοι μπλοκάρουν την ταινία «1968» στη Νέα Σμύρνη
Την απειλή πως «εάν τολμήσει να προβάλει την ταινία 1968, θα κάνουν το σινεμά καλοκαιρινό», φέρεται πως έκανε μερίδα οπαδών του Πανιωνίου στον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «Σπόρτινγκ» στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με πληροφορίες.
Την απειλή πως «εάν τολμήσει να προβάλει την ταινία 1968, θα κάνουν το σινεμά καλοκαιρινό», φέρεται πως έκανε μερίδα οπαδών του Πανιωνίου στον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «Σπόρτινγκ» στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Athens Voice, μερίδα οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Panthers, εισέβαλαν στον κινηματογράφο και απείλησαν τον ιδιοκτήτη πως εάν τολμήσει να ανεβάσει την ταινία θα του κάνουν το σινεμά «καλοκαιρινό».
Σύμφωνα πάντα με την Athens Voice, ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στον δήμαρχο και η απάντηση που πήρε ήταν ότι πως θα ήταν καλύτερο να μην την ανεβάσει γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα.
Η ταινία «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, αναφέρεται στην επική νίκη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας που είναι η πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού κυπέλλου για ελληνική ομάδα.
in.gr
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατο του Χαμενεΐ – «Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους στην ιστορία είναι νεκρός»
- ‘Ίντερ -Τζένοα 2-0: Όγδοη συνεχόμενη νίκη στη Serie A, ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού
- Το Ιράν έχει σχέδιο μετάβασης σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Χαμενεΐ
- Ηρακλής: Στάση φόρος τιμής στο μνημείο των Τεμπών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη (vid+pics)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το ντέρμπι


