Στο Μανχάταν θα «αλατίζει» τα κρέατά του ο «Salt Bae»
Στο Μανχάταν θα ανοίξει το νέο εστιατόριό του ο πιο διάσημος χασάπης του κόσμου, ο Νουσράτ Γκόκτσε που έγινε γνωστός ως «Salt Bae».
Στο Μανχάταν θα αλατίζει τις μπριζόλες του ο πιο διάσημος χασάπης του κόσμου, ο Νουσράτ Γκόκτσε -γνωστός ως Salt Bae- που άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
Αυτό ήταν το 13ο της αλυσίδας μπριζολάδικών του Τούρκου χασάπη, με την ονομασία Nur-Est.
Ο Νουσράτ γεννήθηκε στην Τουρκία κι έγινε χασάπης. Πέρασαν χρόνια, και σήμερα ο 35χρονος, πρώην χασάπης, έχει γίνει μια διασημότητα στον εικονικό κόσμο και όλοι θέλουν να τον γνωρίσουν στον τρισδιάστατο κόσμο. «Στην Τουρκία, το να είσαι χασάπης, είναι επάγγελμα χαμηλής κοινωνικής τάξης, υποτιμητικό. Τώρα, χάρη σε μένα, όλα τα παιδιά εκεί θέλουν να γίνουν χασάπηδες» παραδέχθηκε ο ίδιος στους Times της Νέας Υόρκης.
Συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές του Glen and Co. Architecture για να ανοίξει το μπριζολάδικό του εκεί που παλιά ήταν το China Grill, στο κτίριο Black Rock CBS, στην 60 West 53rd St. Θα μπορεί να εξυπηρετεί 150 θαυμαστές -του ίδιου και της κουζίνας του-, τους 80 από τους οποίους σε χώρο, έξω.
Μπριζόλες και άλλα κομμάτια από αρνί και μοσχάρι. Το κρέας θα κόβεται δίπλα στο τραπέζι αυτού που έχει παραγγείλει. Φυσικά, «όλα, στα κάρβουνα».
in.gr
- Πέθανε ο Μάκης Αμπατιέλος, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
- Αδιανόητο περιστατικό: Έφηβος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά
- Νέες αποκαλύψεις για την 16χρονη: Την είχε κουρέψει με τη βία ο πατέρας της – Ζήτησε από τη μαμά της να φύγουν μαζί
- Το στυλό Bic γιορτάζοντας τα 75α γενέθλιά του μεταμοφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο φωτιστικό
- Συνάντηση στο Μαϊάμι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουκρανία το Σάββατο για τον τερματισμό του πολέμου
- Όσλό: Άντρας κρίθηκε ένοχος για την ενορχήστρωση της θανατηφόρας τρομοκρατικής επίθεσης στο Pride του 2022





