Το πρώτο κεμπάπ που ταξίδεψε στο «διάστημα»
Τον καλύτερο τρόπο να διαφημίσει το νέο του εστιατόριο στην αλυσίδα που διαθέτει βρήκε ένας άντρας από την Ελβετία. Όχι, δεν βγήκε στον δρόμο να κεράσει τους περαστικούς, ούτε χάρισε δωρεάν γεύματα στο μαγαζί του για να προσελκύσει κόσμο. Έκανε κάτι λίγο... πιο σύνθετο. Τι; Το έστειλε στο «διάστημα»!
Τον καλύτερο τρόπο να διαφημίσει το νέο του εστιατόριο στην αλυσίδα που διαθέτει βρήκε ένας άντρας από την Ελβετία. Όχι, δεν βγήκε στον δρόμο να κεράσει τους περαστικούς, ούτε χάρισε δωρεάν γεύματα στο μαγαζί του για να προσελκύσει κόσμο. Έκανε κάτι λίγο… πιο σύνθετο. Τι; Το έστειλε στο «διάστημα»!
Είναι αλήθεια, έδεσε το κεμπάπ σε ένα αερόστατο έβαλε μια κάμερα και το είδε να… απογειώνεται και να φτάνει τα 124 χιλιάδες πόδια, δηλαδή 37,795 μέτρα πάνω από τη γη φτάνοντας μέχρι τη στρατόσφαιρα.
Στη συνέχεια, μετά από δύο ολόκληρες ώρες περιπλάνησης άρχισε η κάθοδος του, προτού προσγειωθεί πάνω σε ένα δέντρο παγωμένο από τις θερμοκρασίες που αντιμετώπισε.
«Ήμαστε πολύ περήφανοι που το καταφέραμε. Πήρε 3 μήνες να το προγραμματίσουμε και στη συνέχεια να το βιντεοσκοπήσουμε. Είναι πολύ κουλ που στείλαμε το πρώτο κεμπάπ στο διάστημα», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
in.gr
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Αστέρα, σημαντική η ανανέωση του Ζέλσον Μαρτίνς»
- «Παντρέψου με!» – Η Σάρα Φέργκιουσον είχε παραδοθεί άνευ όρων στον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με νέα στοιχεία
- Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone – Κατευθυνόταν προς το αεροπλανοφόρo «Λίνκολν»
- Λανουά στους διαιτητές: «Θέλουμε να μείνουμε στην ΚΕΔ αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»
- International FairPlay Passport Olympia Club – Ένα Διαβατήριο Αξιών για τον Κόσμο
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προσέγγισαν για νηοψία αμερικανικό δεξαμενόπλοιο – Συνεχίζει την πορεία του







