Αμφίβολος ο Πρίντεζης για το ματς με την ΤΣΣΚΑ
Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συμμετείχε στην τελευταία απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (20/12). Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, του τοποθετήθηκε πάγος στο δεξί αστράγαλο και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός. Η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα κριθεί από το πώς θα αισθάνεται ο διεθνής φόργουορντ λίγο πριν το τζάμπολ της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συμμετείχε στην τελευταία απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (20/12). Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, του τοποθετήθηκε πάγος στο δεξί αστράγαλο και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός.
Η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα κριθεί από το πώς θα αισθάνεται ο διεθνής φόργουορντ λίγο πριν το τζάμπολ της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.
Mε δεδομένες τις απουσίες των Δημήτρη Αγραβάνη στο «4» και Νίκολα Μιλουτίνοβ στο «5», η παρουσία ή μη του Πρίντεζη αλλάζει τις ισορροπίες στο παιχνίδι, με τους Ρώσους.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αυριανή (20/12, 21.00) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, είναι αμφίβολη.
Ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και νιώθει ενοχλήσεις. Το αν θα ενισχύσει ή όχι την ομάδα κόντρα στους Ρώσους, θα «φανεί» λίγο πριν το τζάμπολ».
in.gr
- Σουηδία: Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν – Εφημερίδα αναφέρει πολλούς τραυματίες
- Ουκρανία: Πλήγματα σε ρωσικές μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου – Με πυραύλους Storm Shadow και drones
- «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζον Ρόμπερτσον (pic)
- Πώς να δώσετε ένα αληθινό δώρο τα Χριστούγεννα
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

