«Μουσικοί Αστερισμοί» στο Αστεροσκοπείο Αθηνών την Κυριακή
Μια βραδιά αστρονομίας και μουσικής υπό τον τίτλο «Μουσικοί Αστερισμοί» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30) κάτω από τον θόλο του τηλεσκοπίου Δωρίδη, στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Μια βραδιά αστρονομίας και μουσικής υπό τον τίτλο «Μουσικοί Αστερισμοί» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30) κάτω από τον θόλο του τηλεσκοπίου Δωρίδη, στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Θα είναι μια βραδιά κάτω από τον χριστουγεννιάτικο ουρανό, όπου η μουσική θα συνυπάρξει με την παρατήρηση ουρανίων αντικειμένων από το ιστορικό τηλεσκόπιο.
Δύο καταξιωμένοι σολίστ, ο Σπύρος Κοντός (όμποε) και η Μαρία Μπιλντέα (άρπα), θα παίξουν έργα των Μπαχ, Ντεμπισί, Ντονιτσέτι, Πιατσόλα, Μορικόνε και άλλων, ενώ θα συμμετέχει και η σοπράνο Μαρία Παλάσκα.
Θα ακολουθήσει παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού από το τηλεσκόπιο του Αστεροσκοπείου στον λόφο της Πνύκας.
in.gr
- ΠΑΣΟΚ: Στροφή στο ενεργειακό, συνδιάσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σχέδιο εκλογικής «εισβολής» στην Αττική
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Λαϊκές αγορές: Ξεκινούν από σήμερα πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον
- «ΤΑΠ ΑΟΥΤ»: Θα φτάσει τα όριά του, θα τα ξεπεράσει και θα συνεχίσει να παλεύει – Ένας καθηλωτικός μονόλογος στο Μικρό Γκλόρια
- Στο συρτάρι 6 χρόνια η σύμβαση που θα απέτρεπε το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και ας φωνάζουν οι ελεγκτές για «αεροπορικά Τέμπη»
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου




