Πρόστιμα ύψους 78.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα αποφάσισε:
-Την επιβολή προστίμου 25.000 ευρώ στην «Eurobank» για παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 5, 8, 16, 17 και 25 της υπ΄ αρ. 1/452/1.11.2007 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγορά, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.
-Την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στην «ΑΕΓΕΚ ΑΕ», λόγω μη σύμμορφης με Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς κατάρτισης των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 01.01 – 31.03.2015.
-Την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στην «Εθνική Τράπεζα» για παράβαση των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 6 του ν.3556/2007, αναφορικά με τη μη περίληψη γνωστοποιήσεων στην Έκθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου που περιλαμβάνεται στην ετήσια Οικονομική Έκθεση της χρήσης 2014.
-Την επιβολή προστίμου 12.000 ευρώ στην «Εθνική Τράπεζα» για παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 5, 16, και 25 της υπ΄ αρ. 1/452/1.11.2007 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγορά, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.
-Την επιβολή προστίμου 1.000 ευρώ στην «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ», λόγω μη σύμμορφης με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς κατάρτισης της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2016.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:
-Την έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
-Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρίας «J&P ΑΒΑΞ» προς τους μετόχους της εταιρίας «ΑΘΗΝΑ», βάσει του άρθρου 11 του νόμου 3461/2006.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας