Ξεκίνησαν οι πληρωμές από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε υποσχεθεί στους παίκτες πως από Δευτέρα θα έβλεπαν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπως κι έγινε. Άρχισε λοιπόν η διαδικασία καταβολής του 40% των οφειλομένων στους «πράσινους» και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν δοθεί τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει η ΠΑΕ, δηλαδή 500.000 ευρώ.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε υποσχεθεί στους παίκτες πως από Δευτέρα θα έβλεπαν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπως κι έγινε.
Άρχισε λοιπόν η ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής του 40% των οφειλομένων στους «πράσινους» και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν δοθεί τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει η ΠΑΕ, δηλαδή 500.000 ευρώ.
Όσοι παίκτες πάντως δεν έχουν υπογράψει τον σχετικό διακανονισμό μπορούν να κάνουν προσφυγή, με το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή να εστιάζει στον Νίκλας Χουλτ. Μέχρι στιγμής πάντως ο Σουηδός αμυντικός δεν έχει καταθέσει προσφυγή.
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του πως αύριο θα έχουν προπόνηση και όχι ρεπό.
in.gr
- Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 1-3: Σαρανταπέντε λεπτά (ποδοσφαιρικό) κήρυγμα και +9 απ’ τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Βόλος – Ατρόμητος
- Χαλάνδρι: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Ποια ήταν η sui generis «αλλοπαρμένη θεία» των Ντε Γκρες – Η Ινδία, το πιάνο, η αγαμία και οι αγελάδες
- Ανακοίνωσε sold out και με τη Λεβερκούζεν Ολυμπιακός (pic)
- Γαλλία: Ο Λεκορνί προσφεύγει στο άρθρο 49.3 – Θα περάσει τον προϋπολογισμό παρακάμπτοντας τη Βουλή


