Επιστροφή Σπανούλη, παίζει με Βαλένθια
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βαλένθια.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βαλένθια.
Ο Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις κι έτσι είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες, αλλά είναι και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, γεγονός που ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους «ερυθρόλευκους».
Στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά για το ματς με τη Βαλένθια είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης, όχι όμως ο Μάντζαρης και ο Αγραβάνης που θα μείνουν στην Αθήνα.
in.gr
- Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου
- ΕΚΤ: Το εφιαλτικό σενάριο με πληθωρισμό που φτάνει στο 6,3% και ύφεση
- Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-0 σετ: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «πράσινοι» μετά από 16 χρόνια
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας


