Μία ακόμα μάχη δίνει ο Ζάρκο Πάσπαλι, καθώς η παλιά μεγάλη δόξα του
σέρβικου μπάσκετ με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς ο Πάσπαλι είναι καλά στην υγεία του
κι αναρρώνει στο σπίτι του προπονητή των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.
Μία ακόμα μάχη δίνει ο Ζάρκο Πάσπαλι, καθώς η παλιά μεγάλη δόξα του σέρβικου μπάσκετ, με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς ο Πάσπαλι είναι καλά στην υγεία του κι αναρρώνει στο σπίτι του προπονητή των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.
Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βλάντε Ντίβατς ήταν απ’ τους πρώτους που επισκέφτηκαν τον Πάσπαλι στο Σαν Αντόνιο, για να συμπαρασταθεί στον καλό του φίλο και παλιό συμπαίκτη.
Ο Πάσπαλι είχε αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας στο παρελθόν, καθώς έχει υποστεί τέσσερα εμφράγματα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.