Social Media Awards 2017
...
H IMBA, το creative unit του ομίλου IPG MEDIABRANDS, σε συνεργασία με την Initiative, απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στην χθεσινή τελετή των Social Media Awards.
Συγκεκριμένα έλαβαν Platinum Award, στην κατηγορία Best integration & Innovation, για το πρώτο branded escape room σε περιβάλλον Facebook που υλοποιήθηκε για το brand της Unilever, Scandal, 2 Gold Awards στις κατηγορίες Best Facebook Application και Best Gamification in Social Media, και τέλος Bronze στην κατηγορία Best Short-Lived Content για το Live Voting Game για το brand Mentos της Perfetti Van Melle.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συμμετοχή μας σε βραβεία είχε τέτοια αποδοχή και αναγνώριση. Επιτυχία που οφείλεται καταρχήν στην άψογη συνεργασία μας με τους πελάτες μας αλλά και στην υποστήριξη της ομάδας της Ιnitiative. Ο στόχος μας είναι να πηγαίνουμε την επικοινωνία των brands που αναλαμβάνουμε ένα βήμα πιο πέρα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες και φρέσκες ιδέες.» μας είπε, ο Γιάννης Μπουτάς, Head of Creative της IMBA.
Advertorial
- Κλέλια Ανδριολάτου: Τι λέει για το πάρτι του Έλτον Τζον όπου διασκέδασε
- Μια πάντα αστάθμητη δομή
- Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Α’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά
- Οι Δημοσιογράφοι στον Πόλεμο: Μεγάλο συνέδριο στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Αίτημα για αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για τον 19χρονο
- Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στην οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου – Όχι σε νέα προσφυγική κρίση

