Έ«Χ»ασε ευκαιρία το Ανόβερο, «τριάρα» η Λεβερκούζεν
«Στραβοπάτησε» το Ανόβερο στην έδρα του που έφερε «λευκή» ισοπαλία με
την ουραγό της βαθμολογίας, Κολωνία, και έχασε έτσι την ευκαιρία να
«πιάσει» την Χοφενχάιμ στην δεύτερη θέση.
Η Λεβερκούζεν επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 του Αμβούργου στην
αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του γερμανικού
πρωταθλήματος.
«Στραβοπάτησε» το Ανόβερο στην έδρα του που έφερε «λευκή» ισοπαλία με την ουραγό της βαθμολογίας, Κολωνία, και έχασε έτσι την ευκαιρία να «πιάσει» την Χοφενχάιμ στην δεύτερη θέση.
Η Λεβερκούζεν επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 του Αμβούργου στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βόλαντ (20΄) και τρία λεπτά αργότερα ο Αλάνιο (23΄) έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Βόλαντ στο 83΄.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του Αμβούργου και αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ αντίθετα ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον προπονητή της Λεβερκούζεν.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ, χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τους Πειραιώτες και θέλει οι παίκτες του να είναι ακλόνητοι.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας