Η συγγνώμη του Τζάστιν Μπίμπερ μετά την ξαφνική ακύρωση της περιοδείας
Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησής του στο Instagram. «Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής.
Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής απευθυνόμενος στους εκατομμύρια θαυμαστές του και επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε την περιοδεία.
Δηλώνει ότι στόχος του είναι η καριέρα του να είναι βιώσιμη. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά μου και η ψυχή μου να είναι βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να γίνω».
Ανακοινώνοντας την ακύρωση της περιοδείας του τον Ιούλιο, ο μάνατζερ του Μπίμπερ σημείωσε ότι η «υγεία και η ψυχή του Τζάστιν» έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις ημερομηνίες των συναυλιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην Ευελπίδων ο 48χρονος που απειλούσε με χειροβομβίδες έξω από τη ΓΑΔΑ – Bίντεο από τη μεταγωγή του
- Πάτρα: Μαθητής λυκείου ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο 15χρονο για ένα… νεράντζι
- Ο Χιου Τζάκμαν διάλεξε πλευρά – Τραγούδησε στα 95α γενέθλια του Μέρντοχ ενώ ο Τραμπ έστελνε βίντεο με ευχές
- Νετανιάχου: «Σπάμε τα κόκαλα της Τεχεράνης, ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει»
- Σεισμός στο αμερικανικό ποδόσφαιρο: Ισόβιες τιμωρίες σε δύο Γκανέζους παίκτες για στοιχηματισμό σε αγώνες της MLS
- Η ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ και ο κίνδυνος μίας λύσης στο Κυπριακό αλά Τραμπ




