Παιδί πήγε με… βόμβα στον βρεφονηπιακό σταθμό
Νήπιο προκάλεσε πανικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ντάρμστατ της Γερμανίας όταν έφερε... βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου την οποία είχε βρει τυχαία σε ένα δάσος. Το «παιχνίδι» του παιδιού ανάγκασε την αστυνομία να εκκενώσει την εγκατάσταση.
Νήπιο προκάλεσε πανικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ντάρμστατ της Γερμανίας όταν έφερε… βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την οποία είχε βρει τυχαία σε ένα δάσος.
Το «παιχνίδι» του παιδιού ανάγκασε την αστυνομία να εκκενώσει την εγκατάσταση.
Το παιδί βρήκε το αντικείμενο σε εκδρομή στο δάσος κοντά στην πόλη Ντάρμστατ και την πήρε μαζί του στον σταθμό. Όταν οι νηπιαγωγοί είδαν το «παράξενο παιχνίδι» ακουμπισμένο σε ράφι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και φρόντισαν να απομακρύνουν με ασφάλεια τα παιδιά, οδηγώντας τα σε μια απομακρυσμένη παιδική χαρά.
Οι πυροτεχνουργοί παρέλαβαν τη βόμβα.
Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες στο δάσος για τυχόν άλλα «σουβενίρ» από τον Β’ Παγκόσμιο, χωρίς ωστόσο να βρεθεί τίποτα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήπως ο σύγχρονος κόσμος φτιάχτηκε με αίμα δούλων και εργατών;
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη με έναν τραυματία
- Άρης: Δύσκολη αποστολή στη Λάρισα για την ομάδα του Χιμένεθ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)






