Διαδηλωτές «ζόμπι» στο Αμβούργο εναντίον της G20
Ανοίγοντας το χορό των αντιδράσεων απέναντι στην G20 στο Αμβούργο, γερμανική καλλιτεχνική ομάδα διοργάνωσε πορεία «ζόμπι» στο κέντρο της πόλης, με εκατοντάδες να περιφέρονται καλυμμένοι σε γκρίζα σκόνη στους δρόμους. Η πόλη πάντως, που έχει μπει στην τελική ευθεία για την G20, ετοιμάζεται για λίγο πιο «ζωντανές» διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνόδου. Φωτογραφίες, βίντεο.
Ανοίγοντας το χορό των αντιδράσεων απέναντι στην G20 στο Αμβούργο, γερμανική καλλιτεχνική ομάδα διοργάνωσε πορεία «ζόμπι» στο κέντρο της πόλης, με εκατοντάδες να περιφέρονται καλυμμένοι σε γκρίζα σκόνη στους δρόμους. Η πόλη πάντως, που έχει μπει στην τελική ευθεία για την G20, ετοιμάζεται για λίγο πιο «ζωντανές» διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνόδου.
H δράση με τους διαδηλωτές καλυμμένους σε σκόνη διοργανώθηκε την Τετάρτη, προπαραμονή της Συνόδου, από την καλλιτεχνική ομάδα «1000 Gestalten» («Φιγούρες» ή «Μορφές»).
Οι συμμετέχοντες στο τέλος συγκεντρώθηκαν στο ίδιο σημείο, πέταξαν τα ρούχα τους και άρχισαν να κινούνται κανονικά -το νόημα ήταν, περίπου, η «απελευθέρωση των αποχαυνωμένων πολιτών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπορεί να καταστρέψει ο Τραμπ το Ιράν σε μία νύχτα; – Τι λένε στρατιωτικοί αναλυτές;
- Τροχαίο με παράσυρση γυναίκας στη λεωφόρο Κηφισίας
- Φαλ: «Προπονούμαι και περιμένω να παίξω, θα επιστρέψω στο επίπεδό που ήμουν»
- «Μπορούμε να γιορτάσουμε το Πάσχα χωρίς να σκοτώνουμε» – Νέα δράση από vegans στο Σύνταγμα
- Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – «Η ελπίδα βρίσκεται στην ανατολική Ευρώπη»
- Βασίλισσα Ελισάβετ: «Λάτρευε να χορεύει και να τραγουδάει ABBA κάθε πρωί»



