Ο Σισέ θα παίξει σε ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ελβετίας
...
Η επιθυμία του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο έφερε τον 36χρονο Τζιμπρίλ Σισέ να αναζητήσει την συνέχεια της καριέρας του στην Ελβετία και την 3η κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας με τα χρώματα της Ιβερντόν -λε- Μπαν. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού, διεθνής με την εθνική Γαλλίας που κατέκτησε το Champions League με την Λίβερπουλ το 2005, δεν έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο μετά την αποχώρησή του το 2015 από την Μπαστιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εργατικό δυστύχημα στη «Βιολάντα»: Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στα Τρίκαλα – Τι εξετάζεται
- Η Λεβερκούζεν επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League (vids)
- Μελίσσια: Ένας 8χρονος μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά όταν γλίστρησε σε νερά που έσταζαν στο σχολείο του
- Ταξί: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των οδηγών – Προχωρούν σε νέα 48ωρη Τρίτη και Τετάρτη
- Παπανδρέου-Μάντζος στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Προκλήσεις για τη δημοκρατία στην Ελλάδα, μπορούν να οδηγήσουν ξανά σε κρίση
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα play offs του Europa League