Ο Ρον Χάουαρντ αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της ταινίας Χαν Σόλο
Μετά την παραίτηση - απομάκρυνση των δύο σκηνοθετών της ταινίας με ήρωα τον Χαν Σόλο στα μισά της παραγωγής, ο βετεράνος Ρον Χάουαρντ (Κώδικας Ντα Βίντσι, Rush) είναι αυτός που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την ταινία.
Αγγελική Στελλάκη
Μετά την παραίτηση – απομάκρυνση των δύο σκηνοθετών της ταινίας με ήρωα τον Χαν Σόλο στα μισά της παραγωγής, ο βετεράνος Ρον Χάουαρντ (Κώδικας Ντα Βίντσι, Rush) είναι αυτός που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την ταινία.
- Οι σκηνοθέτες του Han Solo τσακώθηκαν με την παραγωγό και παραιτούνται
Η πρόεδρος της Lucasfilm και παραγωγός των ταινιών Star Wars, Κάθλιν Κένεντι, είπε ότι είναι «ενθουσιασμένη» για τη συμμετοχή του Ρον Χάουαρντ στην ταινία.
«Στη Lucasfilm, πιστεύουμε ότι ο απώτατος στόχος κάθε ταινίας είναι να ενθουσιάσει, συνεχίζοντας στο πνεύμα του έπους που ξεκίνησε ο Τζορτζ Λούκας πριν από 40 χρόνια» ανέφερε η Κένεντι.
Οι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, το δίδυμο πίσω από το 21 Jump Street και το The Lego Movie, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ταινία την Τετάρτη, επικαλούμενο δημιουργικές διαφορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο λόγος της αποχώρησης των σκηνοθετών ήταν η σύγκρουσή τους με την Κάθλιν Κένεντι και τον σεναριογράφο Λόρενς Κάσνταν.
Το δίδυμο προτιμά τους αυτοσχεδιασμούς, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον σεναριογράφο -από τα παλιά μέλη της ομάδας του Star Wars. Παράλληλα, οι φήμες θέλουν τους σκηνοθέτες να επιθυμούν να δώσουν μια πιο κωμική ματιά στον χαρακτήρα, την ώρα που ο Κάσνταν θεωρούσε ότι ο Χαν Σόλο είναι σαρκαστικός και εγωιστής, αλλά όχι ιδιαίτερα αστείος.
Η ταινία -άτιτλη ακόμα- θα αρχίσει γυρίσματα στις 10 Ιουλίου και θα βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.
Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία που αντλεί έμπνευση από το ευρύτερο σύμπαν του Star Wars, χωρίς να συνεχίζει την ιστορία των Σκαϊγουόκερ (η πρώτη ήταν το Rogue One).
Τον ρόλο του Χαν Σόλο ερμηνεύει ο Άλντεν Ερενράιχ, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Γκλόβερ και Εμίλια Κλαρκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καραγκούνης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό
- Στον τόπο της τραγωδίας στα Τρίκαλα ο Φάμελλος – «Η κυβέρνηση θέλει να μπαζώσει την αλήθεια και να κρύψει τις ευθύνες της»
- Ουκρανία: Θερμοκρασίες που θα φθάσουν τους μείον 30 βαθμούς Κελσίου απειλούν να καταστρέψουν τις σοδειές
- Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει νέα προγράμματα σπουδών στη Φρανκφούρτη
- Ράτσιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πάρω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη»
- Γερμανία: Δικαιώθηκε δασκάλα η οποία υπέστη «σαφή διάκριση» λόγω του πακιστανικού επωνύμου της


