
Θυμωμένος άνδρας εξαπολύει επίθεση με… 100 κοριούς
Θέλησε να μοιραστεί το «δράμα» του για να μην είναι ο μόνος που έχει γευτεί την πικρή εμπειρία των κοριών που εντόπισε στο διαμέρισμά του. Αποφάσισε να προβεί σε μια πράξη εκδίκησης, εξαπολύοντας 100 κοριούς σε δημοτικό κτίριο της πολιτείας του Μέιν των ΗΠΑ.
Θέλησε να μοιραστεί το «δράμα» του, για να μην είναι ο μόνος που έχει γευτεί την πικρή εμπειρία των κοριών που εντόπισε στο διαμέρισμά του. Αποφάσισε να προβεί σε μια πράξη διαμαρτυρίας, εξαπολύοντας 100 κοριούς μέσα σε δημόσια υπηρεσία της πολιτείας του Μέιν των ΗΠΑ.
Ο εξοργισμένος παθών, αφού γέμισε μια κούπα με τους κοριούς, μετά την άδειασε πάνω στον πάγκο του γραφείου του έκπληκτου υπαλλήλου.
Ακολούθησαν ώρες αγωνίας και απολύμανσης μέχρι να ξανανοίξουν οι πόρτες του κτιρίου που δέχτηκε την επίθεση από τον εξοργισμένο άνδρα.
Ο άνδρας βγήκε από τα ρούχα του όταν συνειδητοποίησε ότι παρά την απολύμανση οι κοριοί στο διαμέρισμά του δεν εξολοθρεύτηκαν. Τότε απευθύνθηκε στο δήμο ζητώντας να του παρέχει άλλη στέγη, ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση καθώς -όπως του είπαν- δεν πληρούσε τα κριτήρια.
Επιπλέον, η αστυνομία το σκέφτεται να του επιβάλει και ποινή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν – Εκεχειρία: Πτώση στις τιμές του πετρελαίου, απογείωση σε ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας



