
Βασιλειάδης και ΕΠΟ τα είπαν για τις εκλογές και όχι μόνο…
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης τα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας. Ο υφυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, όσον αφορά στην κατάρτιση του νέου καταστατικού και τον έλεγχο σε οικονομικά θέματα της ομοσπονδίας, καθώς και το συνολικό έργο της επιτροπής, ενόψει της ολοκλήρωσης της εντολής που έλαβε από την FIFA και περατούται στις 31 Μαΐου 2017.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης τα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας.
Ο υφυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, όσον αφορά στην κατάρτιση του νέου καταστατικού και τον έλεγχο σε οικονομικά θέματα της ομοσπονδίας, καθώς και το συνολικό έργο της επιτροπής, εν όψει της ολοκλήρωσης της εντολής που έλαβε από την FIFA και περατούται στις 31 Μαΐου 2017.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη και του προέδρου της ΠΔΕ, Ιωάννη Δρόσου, με τη FIFA και τη UEFA στις 18 Μαΐου στη Ζυρίχη.
Επίσης, συμφωνήθηκε ότι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διέπεται από καθεστώς διαφάνειας, ισονομίας και χρηστής διοίκησης στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου του αθλήματος, καθώς και αυστηρής τήρησης της νομιμότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Δύο νεκροί και περισσότεροι από 15 τραυματίες – Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία
- Πιστός στους «γλάρους» ο Χούρζελερ – Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο προπονητής της Μπράιτον
- Ζεντάγια και Μέριλ Στριπ εκτός Met Gala λόγω χορηγίας Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ
- Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο με την παρέα των δραστών να κυνηγούν τον 15χρονο που μαχαίρωσαν και τους φίλους του
- Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Ντέρι μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του: Η ενημέρωση της Τσέλσι
- Διήμερη εκεχειρεία 8-9 Μαΐου κήρυξε ο Πούτιν – Την απορρίπτει ο Ζελένσκι


