Στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Σάλκε
Για Γερμανία πέταξε ο ΠΑΟΚ, εν όψει της δύσκολης ρεβάνς με τη Σάλκε για το Europa League. Το απόγευμα ακολουθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αλλά και η προπόνηση της ομάδας στην «AufSchalke Arena».
Οι τιμωρημένοι Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, ο τραυματίας Κάνιας και οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής έμεινανστη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά η αποστολή:
Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Τρίτη (21.02) ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στηνAufSchalkeArenaστις 18:00 ώρα Γερμανίας (15′ ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκτάκτως στις ΗΠΑ ο Ντόρσεϊ – Τα δεδομένα για το Final 8 του Κυπέλλου
- Μεσολόγγι: Θεμελίωση του Διεθνούς Δικτύου Πόλεων και Φορέων Φιλελληνισμού
- Απαγόρευση ή ρύθμιση; Πόσο μακριά θα φτάσει η ΕΕ για την προστασία των παιδιών στα social media
- Μητσοτάκης για Chevron: Η χώρα κάνει άλμα – Κρίσιμο μέρος της στρατηγικής μας η συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες
- Χαρίτσης: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής είναι περιουσία του ελληνικού λαού
- «Κάτασπρο» από το χιόνι το Μπόντο λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ (vid)



