Σε λαϊκό προσκύνημα στη Ρώμη η σορός του Γιάννη Κουνέλλη
Σε λαϊκό προσκύνημα στο μέγαρο του δήμου της Ρώμης, εκτέθηκε το μεσημέρι η σορός του ζωγράφου και γλύπτη Γιάννη Κουνέλλη, ο οποίος πέθανε το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 11:30, στην εκκλησία Santa Maria del Popolo στη Ρώμη.
Σε λαϊκό προσκύνημα στο μέγαρο του δήμου της Ρώμης, εκτέθηκε το μεσημέρι η σορός του ζωγράφου και γλύπτη Γιάννη Κουνέλλη, ο οποίος πέθανε το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη σε ηλικία 80 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 11:30, στην εκκλησία Santa Maria del Popolo, ευρύτερα γνωστή ως «Chiesa degli Artisti» στην Piazza del Popolo της Ρώμης.
«Είναι μία ημέρα θλίψης. Έφυγε ένας μεγάλος δάσκαλος, θετός Ιταλός, ο οποίος με το έργο του επηρέασε καθοριστικά τη σύγχρονη τέχνη», έγραψε στο Twitter o Ιταλός υπουργός Πολιτισμού, Ντάριο Φραντσεσκίνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί



