
Ο Γιώργος Σαμαράς υπέγραψε στην Σαραγόσα
Μετά από την ...ποδοσφαιρική περιπέτεια που έζησε στις ΗΠΑ, ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Από το 2016, ο έμπειρος επιθετικός ανήκε στην Ράγιο που εδρεύει στην Οκλαχόμα και μάλιστα σε 24 αγώνες σημείωσε δύο γκολ. Ωστόσο, επέλεξε να ξανακάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, με προορισμό -αυτήν την φορά- την Ισπανία και την Σαραγόσα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας.
Μετά από την …ποδοσφαιρική περιπέτεια που έζησε στις ΗΠΑ, ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Από το 2016, ο έμπειρος επιθετικός ανήκε στην Ράγιο που εδρεύει στην Οκλαχόμα και μάλιστα σε 24 αγώνες σημείωσε δύο γκολ. Ωστόσο, επέλεξε να ξανακάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, με προορισμό -αυτήν την φορά- την Ισπανία και την Σαραγόσα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας.
Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του την απόκτηση του 32χρονου άσου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Στην «γεμάτη» καριέρα του, ο Σαμαράς έχει αγωνισθεί σε Χέρενφεν, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ, Αλ Χιλάλ, ενώ μετρά 81 συμμετοχές κι εννέα τέρματα με την εθνική Ελλάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παπασταύρου: Όσο συνεχίζεται η κρίση η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν πίσω
- Eurovision: Τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις χώρες που μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε στο κενό – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Η Νιγηρία επιβεβαίωσε τον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ισλαμικού Κράτους σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ
- O Μουρίνιο έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Ρεάλ! (pic)
- Από φέρετρα μέχρι βάρκες – Τι πετάνε οι θεσσαλονικείς στα σκουπίδια
