Χριστουγεννιάτικο μάθημα σε ομοφοβική γειτόνισσα από νεαρή Αμερικανίδα
Η νεαρή Αμερικανίδα Λέξι Μάγνουσον αποφάσισε να δώσει ένα χριστουγεννιάτικο μάθημα ανοχής στη διαφορετικότητα στη γειτόνισσά της. Η τελευταία είπε ότι άλλαξε σπίτι, επειδή δεν ήθελε τα παιδιά της να είναι εκτεθειμένα στους γκέι.
Η νεαρή Αμερικανίδα Λέξι Μάγνουσον αποφάσισε να δώσει ένα χριστουγεννιάτικο μάθημα ανοχής στη διαφορετικότητα στη γειτόνισσά της.
Η τελευταία είπε ότι άλλαξε σπίτι, επειδή δεν ήθελε τα παιδιά της να είναι εκτεθειμένα στους γκέι και στο «πώς ο κόσμος το θεωρεί φυσιολογικό».
Επειδή, όπως έγραψε στο Facebook, η κανονική βία οδηγεί στη Δικαιοσύνη με κατηγορίες, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση με άλλο τρόπο: άναψε 10.000 λαμπάκια στα χρώματα του ουράνιου τόξου, γνωστό σύμβολο της ανοχής και του σεβασμού στη διαφορετικότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»







