
Μετά τον Τσόρι, και ο Ιμπάρμπο θύμα διαρρηκτών
Μετά τον Τσόρι Ντομίνγκες του Ολυμπιακού, θύμα διαρρηκτών έπεσε και ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο. Άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του στη Βούλα και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, καθώς και ρούχα.
Μετά τον Τσόρι Ντομίνγκες του Ολυμπιακού, θύμα διαρρηκτών έπεσε και ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο.
Άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του στη Βούλα και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, καθώς και ρούχα.
Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι διέρρηξαν και το σπίτι Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νίσυρος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε στο χέρι
- Ο κορυφαίος της Βαλένθια Μοντέρο είναι ο MVP των playoffs της Euroleague
- «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Σε ποιους απευθύνεται
- Κάπες, πτυχώσεις, ελάχιστο γυμνό – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν (μέχρι στιγμής) στο κόκκινο χαλί των Καννών
- Ο Λεβαντόφσκι είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Δένδιας στο συνέδριο ΝΔ: Η ΝΔ πιστεύει στο Κράτος Δικαίου, όχι στους μισθοφόρους της εξουσίας – Η αναφορά στην κυβέρνηση Καραμανλή

