
Ο Κουτρουμπής υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως το 2019
Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2019 θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». «Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα», είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος Έλληνας αμυντικός που εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και ήδη έχει καταγράψει 115 συμμετοχές με τη φανέλα του «τριφυλλιού».
Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2019 θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».
«Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα στα επόμενα χρόνια.
Για μένα αυτή η συμφωνία είναι ταυτόχρονα επιβράβευση και κίνητρο για τη συνέχεια.
Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα γιατί το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο», δήλωσε ο Κουτρουμπής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο 25χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και ήδη έχει καταγράψει 115 συμμετοχές με τη φανέλα του «τριφυλλιού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία



