Χορωδία 1.500 ατόμων τραγουδάει Λέοναρντ Κόεν
Μια γνωστή χορωδιακή ομάδα του Καναδά, οι Choir! Choir! Choir! αποφάσισε να μαζέψει όλα της τα μέλη, σχεδόν 1.500 άτομα, και με προεξάρχοντα τον –επίσης Καναδό- τραγουδιστή Ρούφους Γουέινραϊτ να διασκευάσουν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Λέοναρντ Κόεν, το “Hallelujah”. Το αποτέλεσμα ήταν μια ανατριχιαστικά συγκινητική διασκευή.
Είναι γνωστό (κι αναμενόμενο) ο προσφάτως εκλιπών Λέοναρντ Κόεν να λατρεύεται περίπου σαν θεός στην πατρίδα του, τον Καναδά
Λίγο καιρό πριν τον θάνατο του Κόεν, τον περασμένο Ιούνιο, μια γνωστή χορωδιακή ομάδα, οι Choir! Choir! Choir! από το Τορόντο, αποφάσισε να μαζέψει όλα της τα μέλη και με προεξάρχοντα τον –επίσης Καναδό- τραγουδιστή Ρούφους Γουέινραϊτ να διασκευάσουν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Κόεν, το “Hallelujah”, που γράφτηκε το 1984.
Κάπως έτσι, πάνω από 1.500 άτομα μαζεύτηκαν στο Hearn Generating Station του Τορόντο και «απογείωσαν» το συγκεκριμένο τραγούδι με μια ανατριχιαστικά συγκινητική διασκευή όπου η πολυπληθής χορωδία σιγοντάρει την κιθάρα και τα φωνητικά του 43χρονου Γουέινραϊτ.
Κωνσταντίνος Τσάβαλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν



