
Μποτία: «Φέτος το πρωτάθλημα παρουσίαζε βελτίωση»
Όπως είναι φυσικό, κάθε άλλο παρά απαρατήρητα πέρασαν από τον διεθνή Τύπο τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη φωτιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα και τη νέα αναβολή των πρωταθλημάτων της χώρας.
Όπως είναι φυσικό, κάθε άλλο παρά απαρατήρητα πέρασαν από τον διεθνή Τύπο τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη φωτιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα και τη νέα αναβολή των πρωταθλημάτων της χώρας.
Η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Marca» επικοινώνησε με τον Αλμπέρτο Μποτία και ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε για όλα αυτά: «Όταν το πρωί πήγαμε για προπόνηση, δεν γνωρίζαμε κάτι. Όμως το απόγευμα μάθαμε τα σχετικά νέα για τη φωτιά στο σπίτι ενός διαιτητή, χωρίς όμως να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το πώς και το γιατί συνέβη. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο. Υπήρχαν προβλήματα από την περσινή χρονιά, αλλά φέτος το πρωτάθλημα έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και δεν είχαν παρουσιαστεί προβλήματα. Τώρα, με τα νέα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κριση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»


