Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα
Θρήνος στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών η γυναίκα Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα. Η σύζυγος του ενός από τους ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων» έδινε μάχη με το καρκίνο, ενώ εδώ και πολλούς μήνες νοσηλευόταν σε κλινική των ΗΠΑ. Μάλιστα πριν περίπου 15 μέρες είχαν επιστρέψει στην Αθήνα, όμως δυστυχώς η κατάσταση της δεν παρουσίασε βελτίωση. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ Ολυμπιακό και ΚΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Θρήνος στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών η γυναίκα Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα.
Η σύζυγος του ενός από τους ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων» έδινε μάχη με το καρκίνο, ενώ εδώ και πολλούς μήνες νοσηλευόταν σε κλινική των ΗΠΑ. Μάλιστα πριν περίπου 15 μέρες είχαν επιστρέψει στην Αθήνα, όμως δυστυχώς η κατάσταση της δεν παρουσίασε βελτίωση.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας Αγγελόπουλου και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας».
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της».
ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η διοίκηση της AEK B.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το χαμό της συζύγου του, Ιωάννας».
ΠΣΑΚ: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας. Η τραγική είδηση μας προκάλεσε λύπη, αφού πρόκειται για μία νεαρή γυναικά, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών. Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη θλίψη του και συλλυπείται τους οικείους της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Αφρική: Τραγωδία σε γάμο – Καλεσμένος σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό – Ακολούθησε μακελειό με 57 νεκρούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά στελέχη της ΝΔ και με τη βούλα τα πρωτοπαλίκαρα της «Ομάδας Αλήθειας»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πολύ σημαντικό για τον Τραμπ, η Ελλάδα να είναι ενεργειακός κόμβος στην περιοχή
- Χονγκ Κονγκ: Εκλογές στη σκιά της πρόσφατης πολύνεκρης πυρκαγιάς
- Zootopia 2: Σινεμά στην Κίνα γέμισαν σκυλιά – Η πιο viral προβολή της χρονιάς

