Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνεχίζοντας το Φεστιβάλ του στις γειτονιές της Αθήνας, παρουσιάζει τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη της φθινοπωρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων καλωσορίζει το Φθινόπωρο στον προαύλιο χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ερμηνεύοντας δημοφιλή χορωδιακά από την Όπερα και την Οπερέτα καθώς και τραγούδια της Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής.
Μουσική διεύθυνση: Σταύρος Μπερής Πιάνο: Κατερίνα Καραμπάτσα
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: 28ης Οκτωβρίου 44, Αθήνα ( Πατησίων 44, Αθήνα ) Πληροφορίες: 210 9243760
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας