SeaNema: Σινεμά δίπλα στη θάλασσα στην Κεφαλονιά
Εκεί που σκάει το κύμα, σε παραλίες της Κεφαλονιάς, πραγματοποιείται έως τις 11 Αυγούστου το υπαίθριο Φεστιβάλ Κινηματογράφου SeaNema. Η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε τη Δευτέρα και η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη.
Εκεί που σκάει το κύμα, σε παραλίες της Κεφαλονιάς, διοργανώνεται έως τις 11 Αυγούστου το υπαίθριο Φεστιβάλ Κινηματογράφου SeaNema.
Το Φεστιβάλ μετατρέπει τις παραλίες σε υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες και φιλοξενεί μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες.
Η έναρξη έγινε τη Δευτέρα. Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη.
Από φέτος το Φεστιβάλ περιλαμβάνει και διαγωνιστικό τμήμα, το οποίο αποτελείται από τις ταινίες:
Χωρίς Γάλα του Θοδωρή Βουρνά
Αλ του Αλέξη Κουάντα
4 Μαρτίου του Δημήτρη Νάκου
Pacino’s Way του Χάρη Παντελιδάκη
Simon Says του Νίκου Τσεμπερόπουλου
Woman του Κωσταντίνου Χαλιάσα
Dream Toy του Χρήστου Χουλιάρα
Joanna του Παναγιώτη Φαφούτη
Οι ταινίες διεκδικούν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ. Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Πέννυ Παναγιωτοπούλου, Νεριτάν Ζιντζιρία.
Το Φεστιβάλ φιλοξενεί και αρκετές παράλληλες δράσεις. Μεταξύ άλλων φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ποίηση του Νίκου Καββαδία, ενώ το Suntan θα προβληθεί σε μία μεταμεσονύχτια προβολή σε κρυφή τοποθεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
- «Πληγωμένος» από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
- Τομ Χανκς: Το ελληνικό διαβατήριο του γιου του, έγινε παγίδα στην Κολομβία – «Ελευθερώστε με»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών – Επιβεβαιώνει η Κομισιόν επικείμενο έλεγχο για τις επιδοτήσεις
- Πυρά Ανδρουλάκη κατά κυβέρνησης: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δεν μπορούν να ζεστάνουν το σπίτι τους
- Γιατί ο Αταμάν «έκοψε» τον Μπόλντγουιν


