Και τι όνομα θα δώσετε στο παιδί σας; «Λύκο» απάντησαν οι γονείς
Ένα ζευγάρι στην Ισπανία αποφάσισε να βγάλει το παιδί του «λύκο». Το όνομα σε άλλες γλώσσες δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο, ωστόσο, οι αρμόδιες Αρχές δεν το δέχονται. Εκείνοι επιμένουν -μάζεψαν και υπογραφές- και έπεται συνέχεια.
Ένα ζευγάρι στην Ισπανία αποφάσισε να βγάλει το παιδί του «λύκο». Το όνομα σε άλλες γλώσσες δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο, ωστόσο, οι Αρχές δεν το δέχονται.
Μάλιστα η αρμόδια Αρχή στη Μαδρίτη όπου κατοικούν ο Ιγκνάθιο και η Μαρία, τούς έδωσε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για να δηλώσουν ένα άλλο όνομα, σε διαφορετική περίπτωση, θα αποφασιστεί όνομα ερήμην τους.
Στο σκεπτικό της Αρχής είναι ότι το «λύκος» μπορεί να καταστεί προσβλητικό για το παιδί.
Εκείνοι επιμένουν -μάζεψαν και υπογραφές- ότι το «λύκος» (lobo στα ισπανικά) είναι συνηθισμένο σε άλλες χώρες ακόμα και του ισπανόφωνου κόσμου.
Για να μην αναφερθεί κανείς στον Wolfgang (στα γερμανικά) Αμαντέους Μότσαρτ. Μάλιστα ο Ιγκνάθιο, ο οποίος έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη Σκωτία και την Αυστραλία διαβεβαιώνει ότι το Wolf είναι πολύ συνηθισμένο.
Οι γονείς λένε μάλιστα ότι ήδη το αποκαλούν «λύκο», οπότε θα ήταν πολύ σκληρό να το αλλάξουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΚΤ: Το εφιαλτικό σενάριο με πληθωρισμό που φτάνει στο 6,3% και ύφεση
- Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-0 σετ: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «πράσινοι» μετά από 16 χρόνια
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με ΑΕΛ, έμειναν ελάχιστα








