Τέταρτος στον κόσμο ο Καραλής στο επί κοντώ
Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όμως ο νεαρός Εμμανουήλ Καραλής αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του αθλήματος. Ο -μόλις πριν από λίγες μέρες- πρωταθλητής Ευρώπης του επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων, ρίχτηκε και στη «μάχη» σε επίπεδο Εφήβων και κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.
Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όμως ο νεαρός Εμμανουήλ Καραλής αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του αθλήματος.
Ο -μόλις πριν από λίγες μέρες- πρωταθλητής Ευρώπης του επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων, ρίχτηκε και στη «μάχη» σε επίπεδο Εφήβων και κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.
Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,10 με έγκυρο άλμα, πάλεψε στο 5,30, ύψος που πέρασε τελικά με την τρίτη προσπάθεια και στη συνέχεια πέρασε και τα 5,40 μέτρα.
Απέτυχε στα 5,45 δύο φορές και άλλη μια στα 5,55. Νικητής του αγώνα ήταν ο Αμερικανός Ντίκιν Βόλζ με 5,65, δεύτερος ο Αυστραλός Μάρσαλ με 5,55 και τρίτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής παίδων του 2015 Αρμαντ Ντούπλαντις με 5,45.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
