
Ισόπαλος χωρίς τέρματα ο Ολυμπιακός σε φιλικό με τη Μπριζ
Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο 5ο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Μπριζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά υστερούσαν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.
Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο 5ο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Μπριζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά υστερούσαν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.
Οι παίκτες του Σάντσεθ είχαν καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Πουλίδο στο 75’, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο.
Η μοναδική αξιόλογη εμφάνιση δημιουργήθηκε στο 72’ από την Μπριζ. Ο Πολινγκολί έκανε το πλασέ, αλλά ο Λεάλι έδιωξε εντυπωσιακά! Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.
Ολυμπιακός (Σάντσεθ): Καπίνο (59’ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού ), Φιγκέιρας (65’ Βούρος), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο ), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης ), Πουλίδο (75’ λ.τρ. Σεμπά), Πάρντο, Ιντέγε (59’ Ντομίνγκεζ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βολιβία: Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ορυχεία παραλύουν την πρωτεύουσα Λα Πας και συγκρούονται με την αστυνομία
- Ισραήλ: Εθνικιστές έκαναν πορεία στην Παλιά Πόλη γιορτάζοντας την κατάληψη της Ανατολικής Ιερουσαλήμ
- Αϊτή: Τουλάχιστον 78 νεκροί σε σφοδρές συγκρούσεις συμμοριών στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς
- Ουκρανία: Στους 21 ανήλθαν οι νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο
- Ινδία: Μέρες τηλεργασίας εφαρμόζει το Νέο Δελχί καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις στα καύσιμα
- Η Χεζμπολάχ λέει πως στοχοποίησε στρατιωτικούς στο βόρειο Ισραήλ με drone


