Εκδηλώσεις και τον Ιούλιο στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Λίγες ημέρες μετά τις εκδηλώσεις «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», κατά τη διάρκεια των οποίων περισσότερα από 115.000 άτομα επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος, το κέντρο επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις και τον Ιούλιο.
Λίγες ημέρες μετά τις εκδηλώσεις «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», κατά τη διάρκεια των οποίων περισσότερα από 115.000 άτομα επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος, το κέντρο επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις και τον Ιούλιο.
Το κοινό μπορεί να απολαύσει μουσικές συναυλίες και να συμμετάσχει σε δημιουργικά εργαστήρια, αθλητικά δρώμενα και χορευτικές συναντήσεις, με θέα το κανάλι, το πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» και τα νέα κτίρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, το διάστημα 2-5 Ιουλίου, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών περιλαμβάνει συναυλία τζαζ με τον Δημήτρη Καλαντζή και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ (2/7), γκαλά όπερας με μονωδούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (3/7), εργαστήρια γιόγκα για ενήλικες (κάθε Δευτέρα 4/7 έως 25/7), καθώς και μαθήματα αφροβραζιλιάνικου χορού για παιδιά (5/7).
Παράλληλα, μέχρι τις 31 Ιουλίου, το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τη ζωγραφική έκθεση του Παναγιώτη Τέτση και το ασημένιο κύπελλο του Σπύρου Λούη που φιλοξενούνται στην υποδοχή της Αγοράς, ενώ θα έχει πρόσβαση και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, ενώ κατά τις ημέρες των εκδηλώσεων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με λεωφορείο που θα ξεκινά από το σταθμό Συγγρού-Φιξ. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν από την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας