Και ο Ντάνιελ Γκρεγκ υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ
Μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίζεται η μάχη για το βρετανικό δημοψήφισμα για την ΕΕ, με τα δύο στρατόπεδα να χρησιμοποιούν όλα τα όπλα που έχουν για να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους σε μία κάλπη που φαίνεται ότι θα κριθεί στο νήμα. Τελευταίο μεγάλο όνομα από το χώρο του πολιτισμού που τάχθηκε υπέρ της παραμονής είναι ηθοποιός Ντάνιελ Γκρεγκ -την «ανακοίνωση» μάλιστα την έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίζεται η μάχη για το βρετανικό δημοψήφισμα για την ΕΕ, με τα δύο στρατόπεδα να χρησιμοποιούν όλα τα όπλα που έχουν για να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους σε μία κάλπη που φαίνεται ότι θα κριθεί στο νήμα.
Τελευταίο μεγάλο όνομα από το χώρο του πολιτισμού που τάχθηκε υπέρ της παραμονής είναι ηθοποιός Ντάνιελ Γκρεγκ -την «ανακοίνωση» μάλιστα την έκανε ο ίδιος ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
«Κανείς άνθρωπος δεν είναι νησί, καμία χώρα μόνη της» έγραφε το μπλουζάκι με το οποίο φωτογραφήθηκε ο βρετανός ηθοποιός για να δηλώσει στρατόπεδο σε ανάρτησή του.
It’s great to see Daniel Craig is planning to Vote Remain on Thursday. pic.twitter.com/DZL9CejTmM
— David Cameron (@David_Cameron) June 21, 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;




