«Δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα ο Αλαφούζος, δεν τον ακολουθούμε»
Να κρατήσει χαμηλούς τόνους επέλεξε αυτή τη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν απάντησαν στην άκρως επιθετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι. Είχε προηγηθεί βέβαια, η ανακοίνωση των Πειραιωτών που ανέφερε πως υπάρχουν φόβοι για «προβοκάτσια» από την πλευρά των φιλοξενούμενων ώστε να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι».
Να κρατήσει χαμηλούς τόνους επέλεξε αυτή τη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν απάντησαν στην άκρως επιθετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι.
Είχε προηγηθεί βέβαια, η ανακοίνωση των Πειραιωτών που ανέφερε πως υπάρχουν φόβοι για «προβοκάτσια» από την πλευρά των φιλοξενούμενων ώστε να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι».
Από εκεί και πέρα, αυτή τη φορά η ομάδα του λιμανιού τοποθετήθηκε με επίσημη θέση της ΠΑΕ και όχι με ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Γιάννη Αλαφούζο ότι προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα πριν από το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης».
Συγκεκριμένα η επίσημη και λιτή θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Είναι φανερή η προσπάθεια του Αλαφούζου να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του αυριανού αγώνα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Η μετανάστευση στην Ευρώπη αλλάζει – Πώς θα διαμορφωθούν οι τάσεις το επόμενο έτος
- Δημόσια πανεπιστήμια: Προς διαγραφή 280.000 φοιτητές – 35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών
- Μοντέρνοι «Λουδίτες» και καρυκεύματα: Οι καταναλωτικές τάσεις που θα δούμε το 2026
- Χάρις Αλεξίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια που έγινε 75 χρόνων – Το μήνυμά της
- Η AI εισβάλλει στη διαδικασία προσλήψεων και δημιουργεί «φαύλο κύκλο» δυσαρέσκειας
