Τα headpieces της μόδας
H νέα συλλογή αξεσουάρ μαλλιών της Jannie Baltzer στολίζει υπέροχα τη νύφη του καλοκαιριού.
H ταλαντούχα σχεδιάστρια από τη Δανία, δημιουργεί μερικά από τα ωραιότερα headpeaces που έχουμε δει, γι’ αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο τα καινούργια της σχέδια.
Φέτος λάνσαρε τη νέα της συλλογή με τίτλο «Ode to Scandinavia 2016 Collection», η οποία είναι τόσο πλούσια όσο και πανέμορφη. H ίδια, την περιγράφει ως ρουστίκ με στοιχεία boho και απόλυτα εναρμονισμένη με το Σκανδιναβικό στιλ και ντιζάιν.
Τα headpeaces της Jannie Baltzer είναι κεντημένα με χειροποίητα λουλούδια, δαντέλα κιπούρ, κρύσταλλα Preciosa αλλά και τόσο ανάλαφρα που χαρίζουν μια αίσθηση ελευθερίας.
gamos.gr
- Η γη της ελιάς: Νέες αποφάσεις και ανατροπές
- Από τους αρχαίους δήμους του Θουκυδίδη έως τη χρυσή εποχή της αεροπορίας
- Έβρος: Σε απόγνωση οι αγρότες – Επιστήμονες εξηγούν γιατί δεν πέφτει η στάθμη του ποταμού
- UEFA: Οι κίνδυνοι από την αλλαγή των κανόνων πολλαπλής ιδιοκτησίας και η επίδραση του Οικονομικού Fair Play
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Η τέχνη ως εργαλείο έκφρασης και ενδυνάμωσης στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη
- «Ανοίγει» η υπόθεση των υποκλοπών με πιθανή αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε κακουργήματα





