
Τράβηγμα στον δικέφαλο ο Μαμούτε, «απέφυγε» τη θλάση
Ο τραυματισμός του Μαμούτε στο φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου δεν ήταν τελικά σοβαρός. Ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε στα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα με την ομάδα U20 και προς στιγμή εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να είχε υποστεί θλάση. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.
Ο τραυματισμός του Μαμούτε στο φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου δεν ήταν τελικά σοβαρός.
Ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε στα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα με την ομάδα U20 και προς στιγμή εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να είχε υποστεί θλάση. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.
Από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασε ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο Σάντσεθ που απουσίασε δικαιολογημένα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα


