Μαντσίνι: «Ρατσιστής ο Σάρι, δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο»
Μπορεί η Ιντερ να πανηγύρισε θρίαμβο (0-2) στο San Paolo και πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για το παιχνίδι. Αιτία το επιεσόδια με τον Μαουρίτσιο Σάρι λίγο πριν το τέλο του αγώνα, που είχε συνέπεια την αποβολή και των δύο, από τον διαιτητή Βαλέρι.
Μπορεί η Ιντερ να πανηγύρισε θρίαμβο (0-2) στο San Paolo και πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για το παιχνίδι. Αιτία το επιεσόδια με τον Μαουρίτσιο Σάρι λίγο πριν το τέλο του αγώνα, που είχε συνέπεια την αποβολή και των δύο, από τον διαιτητή Βαλέρι.
«Η διαμάχη μου με τον προπονητή της Νάπολι στο τέλος του ματς; Πρέπει να ρωτήσετε τον Σάρι που είναι ρατσιστής. Ανθρωποι σαν και αυτόν δεν μπορούν να βρίσκονται στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Χρησιμοποίησε ρατσιστικά λόγια, σηκώθηκα να ρωτήσω για τα πέντε λεπτά που δόθηκαν καθυστέρηση. Φώναξε: π…η, αδε..ή. Είμαι περήφανος γι’ αυτό, αν αυτός είναι άντρας, τέτοιο άνθρωποι δεν θα πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο. Είναι εξήντα χρονών, ο τέταρτος διαιτητής τα έχει ακούσει όλα και δεν είπε τίποτα. Αποβληθήκαμε και οι δύο. Αυτό το επεισόδιο ακυρώνει όλο τον αγώνα, αλλά είναι ντροπή. Στα αποδυτήρια τον έψαξα, μου ζήτησε συγγνώμη. Όμως θα πρέπει να ντρέπεται, δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Στην Αγγλία δεν θα του επιτρέπανε να μπει ούτε σε γήπεδο για προπόνηση. Είμαι νευριασμένος,» είπε ο προπονητής της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι στα μικρόφωνα της Rai.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Υόρκη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Καισαριανή: Επιστροφή στο θυσιαστήριο της λευτεριάς – Πλήθος κόσμου στο μνημείο των εκτελεσμένων
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Ίλιον: Διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε σε κέντρο διασκέδασης για βοήθεια σε γυναίκα που λυποθύμισε και άρχισε να τραγουδά
- Νετανιάχου: Θέλει «εξάγωνο συμμαχιών» με Ινδία, Ελλάδα, Κύπρο, αραβικά και αφρικανικά κράτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442