
Τα σχέδια του Μάρκο Σίλβα για την Αρσεναλ
Η αντίστροφη μέτρηση για τον... τελικό του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ξεκίνησε. Ο Μάρκο Σίλβα ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το πιο κρίσιμο ματς της ομάδας του κόντρα στην Αρσεναλ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον… τελικό του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ξεκίνησε. Ο Μάρκο Σίλβα ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το πιο κρίσιμο ματς της ομάδας του κόντρα στην Αρσεναλ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.
Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στην 11άδα που θα παρατάξει αν και στο παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό άφησε εκτός
ενδεκάδας τους Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε, Πάρντο και Σεμπά.
Και οι τέσσερις είναι
αρκετά πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού την Τετάρτη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Ντα Κόστα (ή Μποτία) και Μαζουακού.
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Πάρντο και τον Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ιντέγε να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Stoiximan εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Δουδωνής για Marfin: Χρέος όλων μας στη μνήμη τους είναι ποτέ να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
- Ο Πλεύρης μοιράζει «ποινές»: Ζητά άρση αδειών παραμονής μεταναστών για περιστατικά σε Σύμη και Κηφισιά
- «Με Κάρικ τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- Επερώτηση ΠΑΣΟΚ για Ταμείο Ανάκαμψης: Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν τόσο δυσανάλογα μικρό αποτέλεσμα
- Θα αναδείξουμε τις υποκλοπές στα ευρωπαϊκά φόρα, λέει ο ΔΣΑ – «Η συγκάλυψη κλονίζει τα θεμέλια του πολιτεύματος»


