
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ
Την εξάντληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1, το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο (21.00) με τον ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε επίσημα σήμερα, Πέμπτη, η ΚΑΕ Αρης.
Την εξάντληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1, το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο (21.00) με τον ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε επίσημα σήμερα, Πέμπτη, η ΚΑΕ Αρης.
Γεγονός για το οποίο οι διοικούντες των «κίτρινων» εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες προς τους οπαδούς του συλλόγου για τη στήριξή τους, καθώς το «sold out» με τον «Δικέφαλο» είναι το δεύτερο της σεζόν.
Προηγήθηκε εξάντληση των εισιτηρίων και στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Α1 στο Παλέ Ντε Σπορ με τον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
