«Χάλκινοι» Μπεκατώρου και Τριγκώνης στον διεθνή αγώνα του Λα Ροσέλ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ελληνικό ιστιοπλοϊκό δίδυμο στον διεθνή αγώνα του Λα Ροσέλ στη Γαλλία, ο οποίος αντικατέστησε φέτος στο καλεντάρι το περίφημο Eurolymp του Ιέρ, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το μεγάλο ιστιοπλοϊκό ενδιαφέρον. Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Κώστας Τριγκώνης πήραν την 3η θέση στην κατηγορία Nacra 17, μετά την ολοκλήρωση των 11 ιστιοδρομιών με 39 βαθμούς ποινής.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ελληνικό ιστιοπλοϊκό δίδυμο στον διεθνή αγώνα του Λα Ροσέλ στη Γαλλία, ο οποίος αντικατέστησε φέτος στο καλεντάρι το περίφημο Eurolymp του Ιέρ, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το μεγάλο ιστιοπλοϊκό ενδιαφέρον.
Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Κώστας Τριγκώνης πήραν την 3η θέση στην κατηγορία Nacra 17, μετά την ολοκλήρωση των 11 ιστιοδρομιών με 39 βαθμούς ποινής.
Η κατάταξή τους σε όλες τις ιστιοδρομίες είχε ως εξής: 1η ιστιοδρομία: 2η θέση, 2η ιστιοδρομία: 7η, 3η ιστιοδρομία: 5η, 4η ιστιοδρομία: 2η, 5η ιστιοδρομία: 5η, 6η ιστιοδρομία: 4η, 7η ιστιοδρομία: 4η, 8η ιστιοδρομία: 2η, 9η ιστιοδρομία: 5η, 10η ιστιοδρομία: 2η, 11η ιστιοδρομία: 4η.
Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη πήραν οι Γάλλοι Μπ. Μπεσόν και Μ. Ριού με 18 β.π. και τη δεύτερη θέση οι συμπατριώτες τους Μ. Βαϊρό και Μ. Οντινέτ με 34 β.π.
Στο Λα Ροσέλ μετείχε και η Μαρία Βλάχου στην κλάση Laser Radial, αλλά αγωνίστηκε μόνο στις 5 από τις 10 ιστιοδρομίες του προγράμματος και έμεινε στην τελευταία 37η θέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παούνοβιτς: «Πλεονέκτημα για την Ελλάδα η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της»
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου – Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ




