Αυστριακή επινόησε ευφάνταστο ατύχημα για να μην πάει στη δουλειά της
Μία 34χρονη γυναίκα στην Αυστρία θέλησε να αποφύγει ένα επαγγελματικό ραντεβού και αποφάσισε να βρει μια δικαιολογία. Αντί να παραστήσει την άρρωστη, επινόησε ένα ευφάνταστο ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς, λέγοντας ότι ήταν κρεμασμένη σε κλαδί δέντρου. Το ψέμα της αποκαλύφθηκε όταν συνεργάτης της κινητοποίησε τις Αρχές, προκειμένου να τη... σώσουν.
Μία 34χρονη γυναίκα στην Αυστρία θέλησε να αποφύγει ένα επαγγελματικό ραντεβού και αποφάσισε να βρει μια δικαιολογία.
Αντί να παραστήσει την άρρωστη, επινόησε ένα ευφάνταστο ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς, λέγοντας ότι ήταν κρεμασμένη σε κλαδί δέντρου.
Το ψέμα της αποκαλύφθηκε όταν συνεργάτης της κινητοποίησε τις Αρχές, προκειμένου να τη… σώσουν.
Η γυναίκα έστειλε ένα SMS στον συνεργάτη με τον οποίο είχε το επαγγελματικό ραντεβού, εξηγώντας του ότι ήταν… κρεμασμένη από το κλαδί ενός δέντρου στον ορεινό όγκο του Γκάισμπεργκ, κοντά στο Σάλτσμπουργκ.
Πανικόβλητος εκείνος, επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές που έστειλαν στις Άλπεις 18 διασώστες για να εντοπίσουν την «άτυχη» -όπως νόμιζε- αλεξιπτωτίστρια.
Το ψέμα αποκαλύφθηκε και οι υπηρεσίες διάσωσης αποφάσισαν να ασκήσουν μήνυση στη γυναίκα με την κατηγορία της «ψευδούς καταγγελίας επείγουσας κατάστασης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δεκαετία Μητσοτάκη: Πάρτι για λωτοφάγους
- Όλοι οι λόγοι που ένας σκύλος σηκώνει το μπροστινό του πόδι
- Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπάγερν: Νοκ-άουτ ο Κέντρικ Ναν!
- Κίφερ Σάδερλαντ: Συνελήφθη στο Χόλιγουντ – Τι συνέβη στον διάσημο ηθοποιό
- Ερυθρόλευκη «μάχη» στο Κόπα Άφρικα: Ονιεμαέτσι vs Ελ Κααμπί για μία θέση στον τελικό
- Ιράν: Θα χτυπήσει ο Τραμπ την Τεχεράνη; – Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει πριν πάρει απόφαση





