Φιλική «κατοστάρα» του Ολυμπιακού στον Αρκαδικό
Άνετη νίκη με 101-57 πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Αρκαδικού στο ΣΕΦ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, με τον οποίο οι παίκτες του πρωταθλητή προσπάθησαν να μπουν σε ρυθμό ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδας.
Άνετη νίκη με 101-57 πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Αρκαδικού στο ΣΕΦ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, με τον οποίο οι παίκτες του πρωταθλητή προσπάθησαν να μπουν σε ρυθμό ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν αγγαρεία αλλά σαν αγώνα πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι και σοβαροί, έπαιξαν τη γνωστή τους άμυνα και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας αποκτήσει μια διαφορά 19 πόντων.
Με «καταιγισμό» τριπόντων στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Σφαιρόπουλου «σήκωναν» κι άλλο τη διαφορά, που έφτασε αρχικά στο +33 στο 30΄ για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει ένα καλό μάθημα για τις δυσκολίες της Α1.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 47-28, 73-40, 101-57
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιανγκ 10, Παπαπέτρου 12 (3), Σπανούλης 17 (3), Στρόμπερι 3, Τσαϊρέλης 2, Τολιόπουλος 5 (1), Μιλουτίνοφ 12, Μουράτος, Πρίντεζης 7 (1) Αγραβάνης 12 (2), Μάντζαρης 4, Χάκετ 10, Λοτζέσκι 5 (1), Αθηναίου 2
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Λαμπρόπουλος 16, Βαν Όστρουμ 13, Κοψαύτης 6, Κωνσταντίνου 2, Στεφανίδης 5 (1), Μπράουν 8 (1), Νουουτίνεν 5 (1), Καλλινικίδης, Τζουγκαράκης 2, Σάντι
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια


