Αθηναίου για τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός
Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Γιάννης Αθηναίου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ. «Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να μείνει η ομάδα στην κορυφή» τόνισε ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Εσκισεχίρ και την ολοκλήρωσε στην ΑΕΚ.
Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Γιάννης Αθηναίου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
«Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να μείνει η ομάδα στην κορυφή» τόνισε ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Εσκισεχίρ και την ολοκλήρωσε στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή, Ιωάννη Αθηναίου, για τα επόμενα τρία χρόνια».
Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αθηναίου είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κι εγώ μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Σφαιρόπουλο γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνει να συνεργαστούμε ξανά και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η αλήθεια είναι πως όταν αγωνίζεσαι για μια τόσο βαριά φανέλα τα λόγια πρέπει να είναι πολύ λιγότερα από τις πράξεις. Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να μείνει η ομάδα στην κορυφή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»
- «Στραγγαλίζοντας» την Κούβα – Η επόμενη πράξη της αμερικανικής ηγεμονίας Τραμπ 2.0
- Σε απόγνωση η Ιταλία: Καρκίνος και κάπνισμα = 105.000 διαγνώσεις τον χρόνο
- Η αλήθεια για τον «πολύνεκρο» σεισμό της Χάλκης







